BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 25, 2010

Semuanya Kerna SAYANG....


Erm....cmne
nk mulakan entry kali ni ek..kali ni special sket ar sbb aku tulis entry ni sblh yang tersayang aku ni...huhuhuhu...Segan memang segan tp aku dh jnji nk tulis entry ni sbelah dia dh lama dah...Aku x sanggup tgk bermasam muka tu...hahaha...comel siot...kdg2 aku sj je perli dia or kasi dia geram smata2 nk tgk muka masam dia tu...hurm,salah satu sbb napa aku ni sygkn dia kot...tapi akhirnya,aku stop gak cuz segan kot…hahaha..xleh nk tulis sblh dia,gi pun dia asyik curi2 tgk (koya stadi konon..caitt)..hahaha


4 bulan dh berlalu,even baru je kapel tp dh mcm2 gak kami harungi...
mesti jemu kan dgr
ayat ni tp mmg realitinya kami dh knal lbh dlm antara satu sama lain..kisah silam dn segala peristiwa dlm hidup kami bukan rahsia lagi k. Erm…jujurnya,lpas kami knal lebh rapat tntg diri msg2..memg xleh nafikan k…perasaan kecewa tu ada..hurm,sy thu awak pun rasa bnda yg sama k…awk nk tahu x sy jeles k ngn awk..kdg2 sy menyesal sbb cerita kish silam kita cuz bnda tu kita wat wktu kita x matang gi…awk sendiri ckpkn…tp cm biasa la..pengalamn membuat kita dewasa…so let’s move forward k dear…sbb lpas ni, apa yg kita perlu fikir just masa depan kita je..no turning back, it just u n me now.

SAYANG…..awak nk tahu x sy memang xleh hidup tnpa awk k..awk pernah kta sy hebat tp sbnrnya awk gi super hebat k…since kita kawn gi,everyday I am hoping that u will msg me..everyday k..walopn ego,tp sy mmg tggu..hahahaha…bila awk msg sy,sy sngaja je wat reply lmbt2 cuz xnk tunjuk beria2 sgt..tp sbnrny bila dpt je msg awk,muka dh tersenyum lbr kot....kdg2 ada la melompat2 sket sbb rindu sgt kot…hahaha…tp skang awk HARTA sy…sy tahu sy leh ms gawk bila2 masa je,leh call bila2 sj sy suka(unless org tertido or bgn tido lewat…phm2 je la bf awk ni)..hurm,walopun jauh kan tp x terasa sgt..cuz sy akan ms gawk bila2 masa je..even ganggu awk dlm klas, even sy tgh mndi pun bwk hp dlm toilet k..tgk tu,x hbt gi ke awk..nsb xleh 3g..hahaha..syg,sy nak awk tahu,syg x pernah jemu,bosan or ada apa2 perasaan yg negative psl bnda ni k..i want to be wif u 4 every minute in my life k..nk tahu x..sumtimes kan,org hipokrit sgt2…bila dh lewat mlm kn..org slalu suwoh wk tido kn..tp dlm hati,mmg btol2 org xnk..cuz nk je bersama awk.layan awk majok…cam ngn awk..tgk muka msm awk,tgk pipi tembam tu..huhuhu..tp org suwoh tido cuz kebaikan awk gak k..ari2 tido lwat,wat org risau je,dh tu keesokan harinya bila ngntok ngn penat…org gak jd mgsa ke”moody”an awk tu..hahaha..n sumtimes kan,bila awk tido je,trus org x ngntok….erm,jangn marah k..tahu x bila org ckp org xleh tido mlm tu…actually org tggu awk bgn pagi n make sure kal awk n msg2 awk lu br la org leh tido..huhuhu..sory k syg…walopn awk kdg2 x nmpk org rindukn syg,tp ni one of the reasons btapa org rindu sgt2 kt syg..



SAYANG…minta maaf sbb sgt2 jeles n kongkong awk k….syg pun tahu kan pangai org cmne..even kawn2 awk pun kta org ni kuat jeles..hurm,ntah la..dh bnyk kali org cuba ubah tp org still jeles gak..awk pun tahu(sori nk ungkit sket)…ngn ex mie tu,xl truk sgt k..tp ngn awk ni len sket…cuz org memg sgt2 sygkn awk k…org pasti cinta mie kt awk teguh k..bukan men2 cm zaman kita x mtg tu..erm,mybe sbb mie rasa awk tu milik mie..sbb tu sifat kuat jeles tu mkn mnjadi2..mie akan cuba berubah k syg tp mie akan sentiasa jeles kt awk k..cuz u r my angel k..awk sgt2 manis,sgt2 cantik n plg penting personality awk sngt2 comel…mudah je nk wat laki tertarik kt awk..termsk le mie ni k.so memg org aka jeles kt syg mie ni…
SAYANG…sori sbb mie ni lelaki yang ego k..syg pun thu kan..laki ni memang ego..dh mmg sebati dh ngn kami..n sbb ego,kita slalu gaduhkn..sumtime even wat syg nngis…hurm…org mintak maaf sgt2 k..org mmg x ska syg nangis..xnk tgk muka comel tu sedih2..nk sentiasa je tersnyum nmpk gigi syg tu..huhuhu..syg,pelik x kalo org kta,sumtime org ego sbb sygkan awk..hurm, I love u so much dear,sumtimes org ego n cpt trasa cuz org nk awk tahu org sygkan awk..walo cmne kita gaduh pun,org nk awk tahu bnda tu..n bila org ego,org lmbt sgt cool down…sdgkn dlm ati ni dh sbr2 nk pujuk awk,nk gedik2 balik ngn awk…huhu..sori k syg…give me time for me to get rid of my ego k..org tahu org akan berubah k..org janji k..sbb syg pun,org dh bnyk ubah sikap negative org to positive,syg mmg teman yg baik dlm hidup org…org harap sgt2 syg akn bimbing org utk slama2ny k..cuz org tahu,org akan hnya layak jd bf syg bila syg happy je k..

SAYANG….Rohayati Binti Zakaria…u r unbelievable..u r amazing k..apa yang org doa slama ni mcm dh termakbul bila syg muncul dlm hidup org…yup,kita baru je kapel 4 bulan…tp kita dh knal 4 almost 2 years, n mula simpan prasaan antra satu sma lain for one year (btol ke syg,or org ni koya je..hehehe). Org mmg bahagia sgt2 ngn awk k…sgt2 bahagia..smkn lama knal awk..smakin happy,smkn hari smkn syg le org kata..huhuhu…org tahu perasaan ni xkn pudar k..ur my everthing..huhuhu…I’ll do anything to make u happy k syg..org ni mcm dh kna queen control kdg2…hahaha..tp bila tgk muka awk msm tu,suara majok awk tu…pergh…cair siot…hilmi yg sbenarny bukn cmni k…so this hilmi is just for rohayati je..huhuhu…syg, bila org peril hidung syg kembang ngn gigi berterabur tu jgn le amek hati,org gurau je la…comel kot..nk tahu x,,bnda yg org selalu peril ni dulu le yg wat kita rapat..ingt x dulu org slalu pggil awk buncit,busuk,pendek dn mcm2 gi lah..org wat cuz nk cari pont nk bahn awk,nk buli awk..cuz bnda ni je la org leh buli syg mie ni…bnda len kalo mie je kna buli sokmo,merah2 bdn ni ha kna cubit…hahaha..Syg, awk tahu kn mie ni serius ngn awk..org akan usaha sungguh 2k utk pstikn jodoh mie ngn syg…org memang x rela nk lpaskn syg k… Org x pernah jemu saying I love you everyday…harap sgt dpt ucap kta2 ni forever k… Syg, I just feel complete when you're by my side..u make me happy dear, Cause you were made for me. Somehow I'll make you see how happy you make me. I can't live this life without you by my side. I need you to survive. So stay with me. Even though masa depan kita msh jauh lagi,org janji,I’ll give my everything 4 this relationship n hoping that the future yang kita nak tu…we’ll get it..so,bantu org,tabah ngn org…org xperlukn apa2…just need u beside me every second of my life… Promies k syg? :p

3 comments:

✿ Cik Cimi said...

wahhhh~
bestnyer.
ada org cite isi haty dy.
jeleznyer..

but well.
wish all the happiness with u guys k.

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

syg,,,
wah... akhirnye berjaya siapkn 1000 words..
ahahaha..
thanks alot dear..
b xtau nak cakap pe lgi..
just oping mie tau pe yg ade dlm hti b utk mie..
sgt2 sygkn kamo..
lov u so much dear..
gonna mis u lot..

NuR aQiLaH mOhD aMiN said...

peewiiitt..
wahhh hebat esei ko amie...
both of u sweet sgt...
smoge ape yg dihjtkn akn trcpai yerk..weee~