BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 30, 2010

Yatie Kpm to My Luv Yatie....





Sebelum baca...org arap syg maafkan syg k..org x spndai awk nk wat cntik2..x pndai berkata2
k...org just mampu luah apa yang org rasa kt syg je k... :p



“SYUKUR….ALHAMDULILLAH…” ....Hampir mengalir air mata adalah ungkapan dan perasaan aku pada tarikh 03/01/10 adalah tarikh yang x dpt aku lupa…tarikh keramat ni adalah hari aku tahu perasaan aku berbalas, cinta ku disambut si dia dan hati ku ni x bertepuk sebelah tangan…Perasaan ni aku alami kerana hanya seorg insan…insan yangbernama Rohayati binti Zakaria…
Hatiku pernah terluka sebelum ni…dan serius aku rasa mmg xnak alami perasaan ni llagi..tp semua tu sebelum aku jumpa si dia…Yatie Kpm..huhuhu…nma dia dlm hp aku,nma pnggilan ku kepada dia ketika dulu…Erm,bukan nak poyo k..tp aku rasa aku jatuh cinta pndng pertama kat dia…first aku jumpa n terpandang dia(stelah 3 sem kat kolej tu…hahahaha) tem br balik dr pdg…ketika tu dia tgh beli air ngn kawn2 dia…membe aku si ikmal ni lak nk beli ari tp x bwk dwet..so dia pinjm la duit si dia tu..tem tu la first aku terpndg dia,usha x lepas beb(wlopn tem tu tgh rabun…hahaha)…tem tu mula dh rasa sumting kt dia..tp aku sedar dri lagi..muka cam aku ni xkan dia pndng punya…..so aku just redha n blah cmtu jer…Tapi ink dijadikn cita…mlm tu tem tgh lepak kat cafe(di sni ku nk bgtahu k,aku sgt2 jrg2 lepak kt cf mlm2 k..)aku nmpk dia on9 ngn kwn2 dia…pergh,tem ni aku x rabun dh..huhu,n aku mmg serius ckp..x ksh cmne pun..aku nk amek risiko…nk knal gak si dia….so aku mintak no kt membe aku n mlm tu gak msg…

Hermmmm…..nak dijadikan cita, aku msg dia tp dia layan lebih kurang je..(sedih gila beb) tp dh jangka…so aku undur diri..Tapi sem tu jugak satu peristiwa plg sedih jadik kat aku…hurm..xpyh le nk cita k..serius sedih..rasa cm xde mkna hidup pun ada…t psi dia puncul kembali dlm hidup aku…beri sokongan..jadi kwn yng baik utk aku..dr situ kami mnjadi rapat..(btol ke rapat?or aku sorg je poyo)…just bila aku kembali yakin n simpan perasaan kt dia..aku terima satu lagi berita buruk… dia dah ada PAKWE..

Down giler beb…cm mmg dia dh ditkdirkn bukn utk aku je…tp sbb syg ngn pershabtn ni,aku teruskn juga wlpn kecewa..sgt2 kecewa..SETAHUN setengah kami kawan…dh mcm2 kami harungi…Setiap ari ku gelisah tunggu msg dr si dia….Aku ngaku aku ni ego n kalo leh nk dia msg lu kat aku…so x kisah pai 4 pagi pun kdg2 ku tunggu msg dr dia…Alhamdulillah..dia x lupa aku,walopn bz dia still wish gud nite kt aku..Aku pun kalo dia x antar tp aku rindu sgt2…aku rendhkn ego aku n antar msg kat dia….

Salah satu kenangn plg x dpt lupa bila saat terakhir aku kt kolej tu..aku kuar ngn dia…tgk wyg n jln2 ngn dia..erm..bes gila wlpon tem 2 sma2 dh hipokrit…berbaloi sgt wlpn seat pgg wyg tu wat aku skt pinggang…PENGAKUAN IKHLAS K: Saya sgt sedih lpas awk blik mlm tu…rasa dh lepaskn sorg yg sgt penting dlm hidup sy..kalo x psl Big Din..mybe dh nangis…huhuhu..

Tapi setiap ari lepas tu…leh kta 24 jam msg si dia…dh cm kapel pun tem tu..huhu..bgn pagi je msti harap msg dr si dia… :p,n singktkn cita ni stlh pnjg ku tulis…3 January 2010 adalah hari kami luahkn perasaan msg2…syukur,perasaan ku berbalas..Aku sgt lega bila ungkapn “I LOVE YOU” kpd si dia dibalas “I LOVE YOU TOO” oleh si dia..SEKARANG NI DAH HAMPIR 4 BULAN DIA MENJADI NADI DAN NYAWA AKU, macam2 yg kami harungi..selisih paham tu mesti ada, asam garam stiap hubungan kan?... TAPI APA YANG PENTING, AKU MEMULAKAN SETIAP HARI AKU DENGAN SI DIA… ROHAYATI ZAKARIA MEBERITAHU UNGKAPAN INI “ LOVE YOU MIE….SAYANG AWAK SGT2”… itu je yang aku perlu tahu dn dengar setiap hari…

Syg, mie sgt2 cintakn awak juga, I’m serious wif u,maafkn mie sbb awk terpaksa than ngn pngai ego org ni…tp just nk awk tahu satu je…Cinta yng mie ckp ari2 bukn just ungkapan biasa k…setiap kali mie ckp cintakn awk…setiap kali tu juga mie beri nyawa mie utk awk jaga…plz bear wif me,janji kita akan bersama walo apa jadi pun k…Looking forward for a very happy future wif u…Love you so much dear……

10 comments:

✿ Cik Cimi said...

so sweeetttt~
jelesnyer aku tgk korg.
doakn korg alwez bahgia.
doakn korg kekal selamanya.
ape3 pn aku ttap support kwn3 aku.

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sygg... tiada ungkapan yg org dpt ckp kt awk.. terharu,, sedih,,enthla sygg.. sumpah xtau nk ckp pe.. even dlm hti ni mcm2 bnda nk ckp..
erm.. even mie x pkse org untuk ckp,, org tetp nk ckp hari2 yg org sgt2 cintakn mie, always need u..
plz jaga org.. plz sabar ngn prngai org,, prngai budak2 ni.. hope ape yg kite nak,, kite akn dpt nnti.. insyaAllah.. I LOVE U MUHAMMAD HILMI
love u more until end of breath

A_MiE said...

cimi :

Thankz cimi...hope cimi happy gak and alwayz bahagia k...always support cimi gak.. :p

A_MiE said...

syg ~ org xnk awk ckp apa2 pun k...just yg mcm mie ckp...i need to start my day everyday knowing that u love me...to je..syg,plz jaga diri k..apa2 syg wat pun plzz ingat org jauh ni k..harap syg sbr ngn ego ngn karenah mie gak k..if kita dpt tempuh sume ni..insyaallah berkekalan k..itu yg kita nak kan???... Love u Rohayati..Syg awak sgt2.. :p

A_MiE said...

syg ~ org xnk awk ckp apa2 pun k...just yg mcm mie ckp...i need to start my day everyday knowing that u love me...to je..syg,plz jaga diri k..apa2 syg wat pun plzz ingat org jauh ni k..harap syg sbr ngn ego ngn karenah mie gak k..if kita dpt tempuh sume ni..insyaallah berkekalan k..itu yg kita nak kan???... Love u Rohayati..Syg awak sgt2.. :p

haNtu hUga said...

terharu la bace~~T_T
bangla pon pandai susun ayat eh.
even skema. kui kui
ak doakn korg kebahagiaan..
klo gado pon,, dun take it serius oke..>.<
go go RH ! n__n

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.so sweet
.jarang tgk laki jiwang
.hehe~

.psst!
.kawen nti jemput ek! ;p

Anak Kampung said...

pehhh...maduku.....hu3

NuR aQiLaH mOhD aMiN said...

wah sooooo comellll kamu ber2 nieh...
aku hrp korg br2 bhgia hingga akhir hyat...

applemasam said...

sweeet sgt3!!!
xsangke emy yg ku sangke pendiam neh..
hahaha..anyway..sorry...br jumpe blog kau..hahaha